• Extra BHV’ers nodig?

    Heeft u tijdelijk extra BHV’ers nodig binnen uw organisatie? Bel 085 – 0609042

    BHV ondersteuning brandwacht

BHV ondersteuning

BHV organisatie

Uw BHV organisatie is goed opgeleid maar uw bezetting is tijdelijk onder de maat. Een brandwacht is de aangewezen professional om uw organisatie te versterken zodra zich een tekort voordoet.

Beschikbaarheid extra BHV’ers

Onze rijksgediplomeerde brandwachten kunt u inhuren 24/7 en 365 dagen per jaar om uw BHV te versterken of te ondersteunen.

Een brandwacht breder inzetten

Brandwachten kunnen geen grootschalige branden aan, daar is de brandweer voor, maar ze kunnen EHBO toepassen, weten hoe ze een beginnende brand moeten bestrijden en een gebouw moeten ontruimen en zijn deskundig op het gebied van brandpreventie controles.

BHV in zorg

Steeds meer zorgorganisaties vragen om een volledig inzetbare (tijdelijke) werknemer. Niet alleen binnen het vakgebied maar ook op gebied van veiligheid. Deze werknemers moeten opgeleid worden, evenals nieuwe vaste werknemers. In de tussentijd kunt u gebruik van een brandwacht als bhv’er.

Ad-hoc een brandwacht nodig?

Het kan natuurlijk ook dat u ad-hoc een brandwacht nodig heeft die uw BHV organisatie komt versterken. Ook dan staan wij voor u klaar. In de meeste gevallen kunnen onze brandwachten binnen 2 uur bij u op locatie zijn.

Heeft u behoefte aan extra BHV’ers?

Van Hal Safety ontzorgt u, wij leveren opgeleide bhv’ers door heel Brabant. Met name in de zorgsector, maar ook scholen en andere instellingen maken van onze professionals gebruik.

Wat is een brandwacht?

Een brandwacht houdt toezicht op een veilige (werk-)situatie en wordt dan ook vaak preventief ingezet. Steeds vaker wordt vanuit wet- en regelgeving een brandwacht geëist. Daarnaast ondersteunt of versterkt een brandwacht uw BHV organisatie.

Wanneer heeft u extra BHV nodig?

Enkele voorbeeldsituaties u ons kunt inzetten:

  • Nachtsituaties;
  • Tijdens vakanties;
  • Bij verhoogde risico’s;
  • Tijdens ploegendiensten;
  • Tijdelijk overwerk;
  • Overige redenen tot versterking van uw BHV;