• Brandwacht voor regio Den Bosch inhuren?

  Snel schakelen, wij zijn binnen 2 uur ter plaatse:
  Bel 085 – 0609042

  Dakwerkzaamheden - brandwacht

Brandwacht Den Bosch

Heeft u een brandwacht nodig in de omgeving Den Bosch? Onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn inzetbaar op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding. Daarnaast kunnen ze beginnende branden bestrijden, EHBO toepassen en gebouwen ontruimen. Als een brandwacht nodig heeft in de omgeving Den Bosch, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met al uw vragen.

Wanneer heeft u een brandwacht nodig?

De inzet van een brandwacht is vaker nodig dan u denkt. Zo kan het zomaar zijn dat uw brandmeldinstallatie (BMI) uitvalt of er andere noodzakelijke installaties niet meer naar behoren werken, zoals sprinklers. Ook wanneer u denkt dat het niet nodig is, is de inzet van een brandwacht essentieel of soms zelfs verplicht. Verbouwingen, dakwerkzaamheden, evenement en zelfs festivals zijn daar een goed voorbeeld van. De overheid kan in zo’n gevallen de aanwezigheid van een brandwacht verplicht stellen om de veiligheid te waarborgen. Wilt u zelf geen risico’s lopen? Dan kunt u zelf bij ons een brandwacht inschakelen voor de regio Den Bosch.

Snel geregeld en ter plaatse

De nood van de aanwezigheid van een brandwacht kan opeens ontstaan. Dag en nacht. Daarom zijn wij en onze brandwachten 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereik- en beschikbaar. Zo zorgen wij ervoor dat we binnen 2 uur, voor elke situatie de juiste brandwacht in de omgeving Den Bosch beschikbaar hebben. Wat u moet doen is contact met opnemen met ons en wij regelen de rest.

Waarom Van Hal Safety?

‘Van Hal Safety, voor uw veiligheid’, daarom moet u voor ons kiezen. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel en garanderen wij u topservice en goede brandwachten in de regio Den Bosch. Wij behandelen uw vraagstuk op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie met zorg en wij gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing. U kunt ons dag en nacht bellen of mailen voor advies en  meer informatie over een brandwacht inhuren.

Meer informatie over huren brandwacht

Voldoet uw locatie niet aan gestelde veiligheidseisen of moeten er werkzaamheden voor uw bedrijf uitgevoerd worden in een risicovolle omgeving? Dan kan het zo zijn dat er door handhaving, brandweer, uw verzekeraar of een andere toezichthoudende instantie geëist wordt dat u een Rijksgediplomeerde brandwacht plaatst om de veiligheid te waarborgen.

Wat is een brandwacht?

Een brandwacht houdt toezicht op een veilige (werk)situatie en wordt dan ook vaak preventief ingezet. Steeds vaker wordt vanuit wet- en regelgeving een brandwacht geëist.

Wanneer is een brandwacht nodig?

Enkele voorbeeldsituaties waarin een brandwacht kan worden ingezet:

 • Uw locatie voldoet niet aan de gestelde eisen;
 • De noodzakelijke installaties functioneren niet naar behoren;
 • Er worden werkzaamheden in een risicovolle omgeving uitgevoerd;
 • Veiligheidszorg voor de continuering van reguliere bedrijfsprocessen;
 • Een festival of evenement met grote groepen mensen;
 • Uitvoeren van onderhoud aan gebouwen en/of installaties.

In dergelijke gevallen kan er geëist worden dat u Rijksgediplomeerd brandwacht plaatst om toezicht te houden om zo de veiligheid te waarborgen.

Het is uiteraard ook mogelijk om zelf te besluiten een brandwacht in te zetten ter waarborging van de veiligheid, tijdens verbouwingen, evenementen en bij uitval van de brandmeldcentrale of sprinklerinstallaties. U bent dan door de inzet van een brandwacht verzekerd van een veilige situatie.