• Brandwacht voor regio Eindhoven inhuren?

  Snel schakelen, wij zijn binnen 2 uur ter plaatse:
  Bel 085 – 0609042

  Brandwacht inhuren

Brandwacht Eindhoven

Heeft u een brandwacht nodig in de regio Eindhoven? Onze Rijksgediplomeerde brandwachten zijn inzetbaar op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding. Daarnaast weten ze als geen ander hoe ze een gebouw moeten ontruimen, beginnende branden moeten bestrijden en kunnen ze EHBO toepassen. Heeft u dus een brandwacht nodig in regio Eindhoven, neem dan vrijblijvend contact op met ons. Wij voorzien u van alle nodige informatie.

Wanneer heeft u een brandwacht nodig?

Het kan zo maar zijn dat uw brandmeldinstallatie (BMI) uitvalt of er andere noodzakelijke installaties niet meer naar behoren werken. Maar ook bij minder ‘logsiche’ gevallen is de inzet van een brandwacht essentieel of soms zelfs verplicht. Denk aan een verbouwing, dakwerkzaamheden of bij een festival en evenement. De overheid kan in zo’n gevallen de aanwezigheid van een brandwacht verplicht stellen om de veiligheid te waarborgen. Wilt u zelf geen risico’s lopen? Dan kunt u zelf bij ons een brandwacht inschakelen voor de regio Eindhoven.

Binnen 2 uur ter plaatse

U weet maar nooit wanneer u een Rijksgediplomeerde brandwacht nodig heeft. Wij zijn 24/7 bereikbaar, zodat er altijd binnen 2 uur een brandwacht op locatie is in regio Eindhoven. Wat moet u doen? Heel eenvoudig, neem contact met ons op en wij regelen de rest.

Waarom Van Hal Safety?

‘Van Hal Safety, voor uw veiligheid’, daarom moet u voor ons kiezen. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel en garanderen wij u topservice en goede brandwachten in de regio Eindhoven. Wij behandelen uw vraagstuk op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie met zorg en wij gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing. U kunt ons dag en nacht bellen of mailen voor advies en meer informatie over een brandwacht inhuren.

Meer informatie over huren brandwacht in Eindhoven of omgeving.

Voldoet uw locatie in Eindhoven niet aan gestelde veiligheidseisen of moeten er werkzaamheden voor uw bedrijf uitgevoerd worden in een risicovolle omgeving? Dan kan het zo zijn dat er door handhaving, brandweer, uw verzekeraar of een andere toezichthoudende instantie geëist wordt dat u een Rijksgediplomeerde brandwacht plaatst om de veiligheid te waarborgen.

Wanneer is een brandwacht nodig?

Enkele voorbeeldsituaties waarin een brandwacht kan worden ingezet:

 • Uw locatie voldoet niet aan de gestelde eisen;
 • De noodzakelijke installaties functioneren niet naar behoren;
 • Er worden werkzaamheden in een risicovolle omgeving uitgevoerd;
 • Veiligheidszorg voor de continuering van reguliere bedrijfsprocessen;
 • Een festival of evenement met grote groepen mensen;
 • Uitvoeren van onderhoud aan gebouwen en/of installaties.