• Brandwacht voor regio Nijmegen inhuren?

  Snel schakelen, wij zijn binnen 2 uur ter plaatse:
  Bel 085 – 0609042

  BHV ondersteuning brandwacht

Brandwacht Nijmegen

Brandwachten op locatie, dat is wat wij u bieden in de omgeving Nijmegen. Onze brandwachten zijn inzetbaar op het gebied van brandpreventie en brandbestrijding. Ook kunnen ze EHBO toepassen, weten ze hoe ze een gebouw moeten ontruimen en kunnen ze beginnende branden bestrijden. Brandwacht nodig in regio Nijmegen? Neem dan vrijblijvend contact op en wij geven u alle benodigde informatie.

Wanneer heeft u een brandwacht nodig?

Een brandwacht heeft u nodig bij bijvoorbeeld een festival of evenement, verbouwing of als noodzakelijke installaties niet meer naar behoren werken. Vanuit de overheid kan er namelijk geëist worden dat er een brandwacht wordt ingezet om de veiligheid te waarborgen. Natuurlijk kunt u ook zelf besluiten dat een brandwacht noodzakelijk is in een dergelijke situatie. Daarmee neemt u het zekere voor het onzekere en bent u door de inzet van een brandwacht verzekerd van een veilige situatie.

Snel geregeld en ter plaatse

Wij en onze brandwachten zijn 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereikbaar en beschikbaar. Dat zorgt ervoor dat wij binnen 2 uur, voor elke situatie de juiste brandwacht in regio Nijmegen beschikbaar hebben. Het enigste wat u hoeft te doen is met ons contact opnemen, het vraagstuk neerleggen en wij doen de rest.

Waarom Van Hal Safety?

‘Van Hal Safety, voor uw veiligheid’, daarom moet u voor ons kiezen. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel en garanderen wij u topservice en goede brandwachten in de regio Nijmegen. Wij behandelen uw vraagstuk op het gebied van brandveiligheid en brandpreventie met zorg en wij gaan altijd op zoek naar de juiste oplossing. U kunt ons dag en nacht bellen of mailen voor advies en meer informatie over een brandwacht inhuren.

Meer informatie over huren brandwacht in Nijmegen of omgeving.

Voldoet uw locatie in Nijmegen niet aan gestelde veiligheidseisen of moeten er werkzaamheden voor uw bedrijf uitgevoerd worden in een risicovolle omgeving? Dan kan het zo zijn dat er door handhaving, brandweer, uw verzekeraar of een andere toezichthoudende instantie geëist wordt dat u een Rijksgediplomeerde brandwacht plaatst om de veiligheid te waarborgen.

In welke situaties kunt u een brandwacht inhuren?

Enkele voorbeeldsituaties waarin een brandwacht kan worden ingezet:

 • Uw locatie voldoet niet aan de gestelde eisen;
 • De noodzakelijke installaties functioneren niet naar behoren;
 • Er worden werkzaamheden in een risicovolle omgeving uitgevoerd;
 • Veiligheidszorg voor de continuering van reguliere bedrijfsprocessen;
 • Een festival of evenement met grote groepen mensen;
 • Uitvoeren van onderhoud aan gebouwen en/of installaties.