• Uitval brandmeldinstallatie? Huur een brandwacht in

    Onze rijksgediplomeerde brandwachten zijn binnen 2 uur bij u op locatie. Bel direct: 085 – 0609042

Brandwacht inhuren bij uitval BMI

Uitval brandmeldinstallatie (BMI)

Uw brandmeldinstallatie kan uitvallen. Door onderhoudswerkzaamheden, een storing of andere onvoorziene situaties. Tijdens de uitval komt uw brandveiligheid in geding. Op het moment van uitval kunt u voor de duur van de uitval een beroep doen op brandwachten.

Rijksgediplomeerd

Onze brandwachten zijn rijksgediplomeerd en zijn in te zetten voor brandveiligheid en brandpreventie. Ze zijn binnen 2 uur ter plaatse.

Regio Noord-Brabant

Vanuit Van Hal Safety werken wij graag in onze regio. Wij zijn actief als brandwachten in Noord-Brabant en hebben ruime ervaring bij zorginstellingen, scholen, voedingsindustrie en overige bedrijven. Naast onze actieve rol geven wij ook advies over brandveiligheid. Heeft u vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Storing of uitval brandalarm vraagt om direct schakelen.

Uw brandmeldinstallatie is van essentieel belang voor brandveiligheid. Een storing of uitval betekent géén brandalarm op het moment dat dit nodig is. Detectie van rookontwikkeling of brand is niet actief. Zo ook is er geen alarmering naar personeel, bezoekers, bewoners of andere mensen in uw pand en daarbuiten. Voorkom erger, huur een brandwacht in.

Onze brandwachten nemen de functie van de (BMI) brandmeldinstallatie over. Door direct een professionele brandwacht in te schakelen nemen zij het toezicht over. Onze brandwachten weten waar op te letten en houden zo ter plaatse de mogelijke gevaren in de gaten. Ze treden op bij brandbestrijding, geven advies over preventieve maatregelen en alarmeren mensen indien zich een situatie voordoet.

24/7 bereikbaar

Is uw brandmeldinstallatie in storing of uitgevallen, is uw brandmeldcentrale niet bereikbaar? Neem dan direct contact op, onze brandwachten staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar om u te helpen.

Vraag offerte aan:

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Wanneer schakelt u ons in:

Het inhuren van een brandwacht gaat verder dan alleen bij de uitval of in storing springen van een brandmeldinstallatie. We zetten enkele situaties voor u op een rij:

  • Uw locatie voldoet niet aan de gestelde eisen;
  • De noodzakelijke installaties functioneren niet naar behoren;
  • Er worden werkzaamheden in een risicovolle omgeving uitgevoerd;
  • Veiligheidszorg voor de continuering van reguliere bedrijfsprocessen;
  • Een festival of evenement met grote groepen mensen;
  • Uitvoeren van onderhoud aan gebouwen en/of installaties.