BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 1777035824614c1eb1ce8e5

BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 1611985821614c1eb20764b

Veiligheidskundige Eindhoven

Heeft u iemand nodig die u helpt met de veiligheid van uzelf en uw werknemers in de omgeving Eindhoven? Schakel dan een veiligheidskundige in. Onze veiligheidskundige zijn inzetbaar bij het opstellen van bijvoorbeeld een risico inventarisatie- en evaluatie (RI&E) en een ontruimingsplan. Wanneer u een veiligheidskundige nodig heeft in de omgeving Eindhoven, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag met al uw vragen.

Wanneer heeft u een veiligheidskundige nodig?

De aanwezigheid van een veiligheidskundige zorgt ervoor dat veiligheid niet uit het oog wordt verloren. Bij grote projecten, verbouwingen of locaties kan het overzicht wel eens verloren gaan. Zo komt ook de veiligheid van de werknemers in gevaar. Veiligheidskundige houden zich voornamelijk bezig met arbeidsveiligheid en procesveiligheid en kunnen dan dus goed van pas komen. Een veiligheidskundige kan een dergelijk plan voor u opstellen en zorgen dat het voldoet aan alle voorwaarden. Daarnaast kan een veiligheidskundige een belangrijke rol spelen bij de coördinatie van complexe- of grote projecten en helpen bij het beantwoorden van complexe vraagstukken rondom veiligheid. Wilt u geen risico’s lopen omtrent veiligheid en mogelijke boetes? Schakel dan tijdig een veiligheidskundige in. Neem contact met ons op voor een veiligheidskundige in de regio Eindhoven.

Snel geregeld en ter plaatse

De nood van de aanwezigheid van een veiligheidskundige kan opeens ontstaan. Daarom zijn wij en onze veiligheidskundige 24 uur per dag, 365 dagen per jaar bereik- en beschikbaar. Ze kunnen binnen twee uur bij u op locatie in de regio Eindhoven zijn. Heeft u een veiligheidskundige nodig? Neem contact met ons op en wij regelen de rest.

Waarom Van Hal Safety?

‘Van Hal Safety, voor uw veiligheid’, daarom moet u voor ons kiezen. Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel en wij garanderen topservice en goede veiligheidskundige in de regio Eindhoven. Onze veiligheidskundigen bewaken voorschriften, herkennen gevaren en bieden ondersteuning waar nodig. U kunt ons dus dag en nacht bellen of mailen voor advies en meer informatie over onze veiligheidskundigen.

Meer informatie over het werk als veiligheidskundige

Heeft u een BHV-plan nodig? Of voldoet het simpelweg niet meer aan de voorwaarden? Schakel dan tijdig een veiligheidskundige in en voorkom hoge boetes. Neem contact op voor meer informatie.

Wat is een veiligheidskundige?

Een veiligheidskundige bewaakt voorschriften, herkent gevaren en biedt ondersteuning op het gebied van veiligheid waar nodig.

Wanneer is een veiligheidskundige nodig?

Enkele voorbeeldsituaties waarin een veiligheidskundige kan worden ingezet:

  • U heeft geen RI&E
  • Uw RI&E voldoet niet aan de voorschriften
  • U heeft vraagstukken rondom veiligheid
  • Bij het opstellen van een ontruimingsplan
  • Bij het opstellen van een BHV-plan
  • Bij de coördinatie van complexe of grote projecten

In sommige gevallen is de inschakeling van een veiligheidskundige verplicht. Het is beter om mogelijke boetes te voorkomen, schakel dus tijdig zelf een veiligheidskundige in. Zij zorgen ervoor dat al uw documenten op orde zijn en voldoen aan alle voorschriften. Ook voor andere vragen omtrent veiligheid kunt u onze veiligheidskundige benaderen.

BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 1585552769614c1eb24218e