Veiligheidsplannen

Advies veiligheid

Heeft uw bedrijf al een goed veiligheidsplan? Een dergelijk plan is van groot belang voor de veiligheid van uw personeel. Zeker in de branche waarin uw bedrijf haar werkzaamheden uitvoert zit een ongeluk in een klein hoekje. Een veiligheidsplan is niet alleen belangrijk om de omstandigheden bij uw bedrijf zo veilig mogelijk te maken, maar ook om ervoor te zorgen dat uw mensen zich beter bewust worden van hun eigen veiligheid. Per slot van rekening kunt u uw veiligheidsplannen nog zo goed dichttimmeren, als uw personeel zich niet bewust is van deze plannen en hoe ze hun eigen veiligheid kunnen verbeteren, dan zullen ongelukken blijven voorkomen.

Veiligheidsplannen voor bedrijven

Als u een veiligheidsplan voor uw bedrijf op wilt stellen, dan raden we u aan eens contact op te nemen. Van Hal safety is een organisatie met ervaring op het gebied van veiligheid bij bedrijven. Wij geven trainingen (toolboxen) waarmee uw werknemers de veiligheid op het bedrijf kunnen verbeteren. Ook voor advies kunt u bij ons terecht.

Meer informatie?

Van Hal safety weet alles over veiligheid. Heeft u een goed veiligheidsplan nodig dat is opgesteld door mensen met ervaring? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een veiligheidsplan krijgt waarmee de risico’s op uw bedrijf worden geminimaliseerd.