• Brandwacht of veiligheidskundige inhuren?

    Wij schakelen snel en zijn binnen 2 uur op locatie!

    Neem contact op en bel

Waarom Van Hal Safety?

Veiligheid voorop

In elke branche is veiligheid aan de orde van de dag maar er moet ook geld verdiend worden. Vaak horen wij dat veiligheid geld kost maar elke €1,- die u investeert wordt op den duur €2,- winst. Om het simpel uit te leggen, als uw organisatie minder ongevallen, incidenten en verzuim heeft, wordt het bedrijf daar sterker van. Denk aan uw omgeving, de klant en de betrouwbaarheid van de producten of diensten.

Als uw organisatie negatief in het nieuws komt gaan klanten anders over uw organisatie denken. Met als resultaat dat ze in de toekomst wellicht een andere organisatie kiezen.

Onderscheid

Van Hal Safety onderscheidt zich door alleen maar met gediplomeerde vakmensen te werken. De veiligheidskundige zijn MVK of HVK met de nodige ervaring. Bij ons een brandwacht inhuren betekent dat ze Rijksgediplomeerd en repressief zijn.

Edwin van Hal, wij leveren u brandwachten en veiligheidskundigen

Edwin van hal

Waarom wij? Van Hal Safety, voor uw veiligheid. Veiligheid is er voor iedereen.

Onze drijfveren, onze passie, wij geloven dat veiligheid naar een hoger plan getild moet worden, zowel de brandveiligheid als de veiligheid op de werkvloer.

Van Hal Safety weet alles over veiligheid

Heeft u een goed veiligheidsplan nodig dat is opgesteld door mensen met ervaring? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij zorgen ervoor dat u een veiligheidsplan krijgt waarmee de risico’s op uw bedrijf worden geminimaliseerd.

Nieuws

Dagelijks lezen en horen we in het nieuws dat het ergens weer eens is fout gegaan. Of het nu een brand is geweest, of er is iemand slachtoffer geworden tijdens de werkzaamheden. Het lijkt bijna gewoon voor ons te worden. Zo ver moeten we het niet laten komen. Een goede voorbereiding is het halve werk, dat geldt ook met de veiligheid en brandveiligheid binnen uw organisatie.

Advies

Onze deskundige medewerkers kunnen u adviseren over hoe uw veiligheid kan voldoen aan de wet. Denk aan bijvoorbeeld een goede en complete RI&E, een veiligheidskundige inhuren bij een verbouwing en een brandwacht als vervanging voor een uitgevallen brandmeldinstallatie (BMI). Zowel bij grote als bij kleine projecten staat veiligheid voorop. Elke medewerker gaat graag na zijn werk, weer veilig en gezond naar huis.

Vragen

Voor vragen kunt u ons altijd bellen of mailen. We doen er alles aan om u zo snel mogelijk te adviseren.